UIA 2017

Az UIA World Congress egy premier fórum gyakorló szakembereknek és a jövő vezetőinek az építészet területén arra vonatkozólag, hogy a legjobb és legújabb technikákat, praktikákat, víziókat és közvetlen tapasztalatukat megosztására.

Az UIA 2017 Seoul különösen a változatos építészeti tecknikák és technológiák népszerűsítését tűzte ki célul, kis települések és nagyvárosok között. Szakmai programokra, versenyekre, hallgatói részvételre, nyilváso segítségnyújtásra számíthatnak a résztvevők.

A fórumot 3 évente rendezik meg 8 napra, 124 ország részvételével. A szervező, az International Union of Architects (UIA) egy nem állami szervezet és egy világszintű szövetsége a nemzeti építész társaságoknak.

Ebben az évben a kongresszus témája a Soul of City címet viseli. Csak az élő kreatúrának van lelke. A ember test viszont lélek nélkül csak tetem. A projektekjeink meghatározzzák a gondolkodásunkat és a lélek fontosságát az építészetben, aszerint, hol élünk.

Határidők:

Absztrakt beadás

 2016. november 30.

Jelentkezés részvételre

 2017. január 31.

A teljes szakmai anyag beadása

2017. május 31.

A beadott anyagfok elfogadása

2017. július 5.

A végleges konferenciaanyag beadása

2017. augusztus 5.

Prezentációk beadása

2017. augusztus 25.

A konferenciát 2017. szeptember 3. és 7. között rendezik meg. Az absztraktokat a Kongresszus honlapján lehet beadni. Választható témák: Kultúra, Jövő, Természet, Nyitott-zárt témák

További információ az angol nyelvű felhívásokban található:

Call for Design Works

Call for Papers

 

2016. 10. 28.