Startup Campus BME powered by Hiventures Programra

Már lehet pályázni a FIEK szervezésében megvalósuló, BME és a Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelő közreműködésével megvalósuló idei Startup Campus BME powered by Hiventures Programra.
Az öt alkalmas képzés során a vállalkozás indításához szükséges elméleti alapokkal, eszközökkel, fogalmakkal ismerkednek meg a résztvevők, amelyeket mentorok által irányított munka keretében gyakorolnak és készségszintre fejlesztenek. A képzéseken az elméleti tudás megszerzésén kívül csapatmunka és vállalati szakemberek bevonásával ipari validáció segíti a fiatalokat az új ismeretek gyakorlati alkalmazásában. A mentorprogram végére a hallgatók üzleti modellel, szándéknyilatkozat-mintával, pénzügyi és rövid üzleti tervvel, illetve pitch deck-kel rendelkeznek majd, utóbbit a Demo Day során vállalati partnerek és befektetők előtt mutatják be. A programba került projektek esélyt kapnak a Hiventures 9 millió forintos befektetési ajánlatára.
Jelentkezési feltételek:
minimum 2 főből álló, innovatív ötlettel/prototípussal rendelkező csapat a csapatból legalább egy fő aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkezik budapesti felsőoktatási intézményben
Fő témák:
A képzésre bármilyen innovatív ötlettel/projekttel lehet jelentkezni, de van néhány kiemelt téma, vállalati kihívás.
Kiemelt témák:
- clean air
- mobility
- smart city
- energy
A program nyílt napja 2019. február 12-én lesz.
Regisztráció a nyílt napra: itt.
Jelentkezési határidő a programra: 2019. február 17.
További részletek és jelentkezés: itt.
A tavalyi sikeres programról készült bme.hu cikk itt olvasható.
2019. 02. 11.