Solar Decathlon - Komplex tervezés

Kedves Hallgatók!

Örömmel szeretnénk értesíteni, hogy a Műegyetem 2019-ben is indulási jogot szerzett a Solar Decathlon Europe versenyen! Ezen a nemzetközi hallgatói innovációs versenyen indult 2012-ben az Odoo csapata is, első résztvevőként a régiónkból, s a rangos 6. helyezést szerezték meg. A verseny épület azóta az egyetemkertben található. A hallgatók már elvégezték az egyetemet, de többségük elhelyezkedését a versenyen való részvétel döntően meghatározta. Kapósak lettek a munkaerő piacon:)...!

Az új csapat szerveződik, az új versenyház tervezése kezdeti állapotban van.

Az Építészmérnöki Kar ebben a projektben is vezető szerepet vállal, s ezért hallgatói részére egy új lehetőséget hirdet meg a Komplex 1. c. tantárgy keretében.
Egy külön - a négy tervezési tanszék által felügyelt és oktatókkal delegált - műterembe várjuk azokat a komplexező hallgatókat, akik a fenti témák bármelyikével szívesen foglalkoznának az elkövetkező két félévben. A részvételnek nem feltétele, de nem is kizáró oka a versenyen részt venni, a csapat tagjának lenni!

Ezzel az új lehetőséggel a korábbi komplex elbeszélgetéseteket és felvételeteket is felülírhatjátok!!!

Bármilyen a témával kapcsolatos érdeklődés, innovatív gondolat, ...esetén sok szeretettel várunk Benneteket 2018. február 1-én, csütörtökön 13 órakor a Lakóépülettervezési Tanszék oktatói termében egy rövid tájékoztatóra, ill. egy felvételi elbeszélgetésre.

...EZ BIZTOS MÁS LESZ, MINT A HAGYOMÁNYOS KOMPLEX!

VÁRUNK!

Kronavetter Péter Közép_Tanszék
Szabó Dávid Ipar_Tanszék
Vörös Tamás DLA Urb_Tanszék
Varga Tamás DLA Lakó_Tanszék

2018. 01. 30.