Rajzi alkalmassági vizsga 2018

Tisztelt Felvételizők!
A 2018. évi általános felvételi eljárásban Építészmérnöki alap- és osztatlan képzésre felvételhez rajzi alkalmassági vizsgán kell részt venni. A vizsgára külön nem kell jelentkezni, amennyiben a felvi.hu felületen jelentkezett képzéseinkre. A vizsga tudnivalói alább olvashatók:
A vizsga időpontja: 2018. május 22-24. közötti napokon, 9:00-13:00 vagy 14:00-18:00 időszakokban. (A feladatok megoldására négy óra áll rendelkezésre.)
Tájékoztatjuk, hogy a rajz alkalmassági vizsgát csak a megadott időpontban tartjuk, pótlásra nincs lehetőség. Előző években, illetve más intézményben teljesített alkalmassági vizsga eredményét nem fogadjuk el. Aki a vizsgán „nem felelt meg” értékelést kap, nem vehető fel az adott jelentkezési helyre. A felvételi pontos időpontjáról (a beosztásról) e-mailben és levélben is értesítjük Önöket. Amennyiben az értesítőben szereplő időpont nem alkalmas (érettségi vizsga miatt), legyenek szívesek, jelezzék a vizsga előtt legalább kettő munkanappal az alábbi elérhetőségeinken.
A vizsga helye: BME K(özponti épület), 1111 Budapest XI. ker. Műegyetem rakpart 3. északi lépcsőház, III. emelet, Rajzi és Formaismereti Tanszék rajztermei.
A vizsga díja: 4.000,- Ft
A befizetés módja: banki átutalással a BME Magyar Államkincstárnál (MÁK) vezetett bankszámlájára legalább egy héttel a vizsga előtt
Bankszámlaszám: MÁK 10032000-01425279
Közlemény rovatban: 21752-114-20 Rajzi alkalmassági vizsga díja "Jelentkező Neve" (Ha korlátozott a közlemény hossza, 21752-114-20 Rajz v. "Jelentkező Neve" adatokat kérjük megadni)
Igény esetén postai csekket tudunk küldeni.
Kérjük, hogy a vizsgára hozzák magukkal a következőket:
- a postán vagy e-mailen megkapott behívólevelet,
- személyi igazolványukat vagy egyéb, személyi azonosságot igazoló okmányt (ennek hiányában a vizsga nem kezdhető meg), továbbá adóazonosító jelüket tartalmazó adóigazolványukat
- a kötelezően kitöltendő ADATLAPOT (letölthető az oldalról),
- legalább 2 db A3 méretű rajzlapot,
- ceruzát, rajztáblát, rajzszeget és radírt (felszerelést nem áll módunkban biztosítani),
- a banki átutalással történő befizetés igazolását (banki vagy az internetről nyomtatott igazolást), illetve a postai befizetés feladóvevényét. A befizetési igazoláson szerepelnie kell a befizető nevének, bankszámlaszámának, a fogadó fél nevének, bankszámlaszámának, az átutalt összegnek, valamint a közlemény rovatnak.
Az alkalmassági vizsga szervezésével kapcsolatos esetleges kérdéseikre az (1)463-35-21 telefonszámon, illetve a dekanihivatal@epitesz.bme.hu címen kaphatnak választ.
A felvételi vizsga tartalmáról információ itt található:
http://rajzi.bme.hu/hu/felveteli/487-felveteli-feladatok

2018. 05. 04.

Hírcsoport: