PEKINGI TECHNOLÓGIAI INTÉZET ÖSZTÖNDÍJA

A Pekingi Technológiai Intézet (BIT) a Kínai Ösztöndíj Bizottság (CSC) koordinálásával három ösztöndíjat ajánl fel magyar hallgatók részére, amelyeknek keretében mester (2 év) és doktori (4 év) képzésben vehetnek részt a Pekingi Technológiai Intézetben (angol és kínai kurzusok egyaránt elérhetők).

Az érdeklődők 2018. december 31-ig nyújthatják be előzetes jelentkezéseiket. Az ösztöndíj fedezi a tandíjat, a szállás költségeit, az átfogó egészségbiztosítást, a havi lakhatási támogatást (3000 jüan mesterképzésben résztvevő hallgatóknak, 3500 jüan PhD hallgatók számára). Az ösztöndíj nem fedezi az útiköltséget.

Az előzetes jelentkezési formanyomtatványt az alábbi email címre kérjük megküldeni legkésőbb 2018. december 31-ig: master_phd@bit.edu.cn

Az előzetesen kiválasztott hallgatókat tájékoztatni fogják, valamint a kétfordulós kiválasztási folyamat részeként videóinterjún vesznek részt.

Amennyiben további kérdése van, kérjük, vegye föl a kapcsolatot a kínai partnerrel az alábbi email címen: master_phd@bit.edu.cn

További információ:
http://english.bit.edu.cn/

2018. 12. 11.