Pályázati felhívás EGT Norvég Alap Ösztöndíjra

A pályázat elsődleges célja, hogy lehetővé tegye a BME Építészmérnöki Kar doktori képzésében résztvevő hallgatók, ill. a doktori témavezetésre jogosult oktatók számára, hogy oktatási, kutatási, szakmai, nyelvi és kulturális tapasztalatokat szerezzenek Norvégiában a BME EGT Alap ösztöndíj M2 pályázatának köszönhetően.

A pályázat kétféle modulban – hallgatói és oktatói/személyzeti – kerül meghirdetésre. A mobilitás megvalósítására az alábbi konstrukciók állnak rendelkezésre:

 

  1. Hallgatói mobilitás – tanulmányi, kutatói célú mobilitás (3-12 hó)
  2. Oktatói/személyzeti mobilitás – rövidtávú oktatói mobilitás (oktatási tevékenységgel, min. 5 munkanap/5 oktatott óra)
  3. Oktatói/személyzeti mobilitás – képzési mobilitás (konferencián való részvétel, szakmai műhelyeken, képzéseken való részvétel) - doktori képzésben résztvevő hallgatók is pályázhatnak konferencia részvételre, ez esetben a kategóriának megfelelő adatlapot töltsék ki!
  4. Oktatói/személyzeti mobilitás – intézménylátogatási célú mobilitás (min. 5 munkanap)

 

Pályázatok leadási határideje minden kategóriában: 2017. február 20.

Pályázat leadás módja: e-mailen a dekanihivatal@epitesz.bme.hu címre, a pályázati kiírás szerinti tartalommal egy darab PDF dokumentumba összefűzve.

A pályázati kiírás itt tölthető le!

A hallgatói mobilitáshoz kapcsolódó adatlap (1. kategória) itt tölthető le!

A 2-3-4-es pályázatokhoz kapcsolódó adatlapok itt tölthetők le!

2017. 02. 08.