Pályázat turistapihenő/bányász emlékhely tervezésére

A Szép Jelen Alapítvány és Gánt Község Önkormányzata Hallgatói pályázatot hirdet egy turistapihenő/bányász emlékhely tervezésére és látványtervének, valamint makettjének elkészítésére a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Építészmérnöki Kar nappali tagozatos hallgatói és doktoranduszai, vagy hallgatói csoportjai számára.

A Pályáztatók a pályázóktól kreatív, formailag kiemelten szép és kifejező közösségi tér építészeti terveit várják, amely az átlagos vidéki mesteremberek szaktudásával és eszköztárával költséghatékonyan megépíthető.

A pályázat nyertesei 80-200.000 Ft díjazásban részesülnek. A pályázat kiírója az I. díjas tervező részére lehetőséget biztosít, hogy az engedélyezéshez és a kivitelezéshez szükséges tervezési és hatósági engedélyezési munkákban, valamint a kivitelezés idején tervezői művezetésen a vezető építésztervező irányítása mellett költségtérítés ellenében részt vegyen.

A pályázatokat 2016. április 11-én 14 óráig, nyomtatott formában, elektronikusan, valamint a makettet mellékelve a BME Építészmérnöki Kar Dékáni Hivatalban lehet leadni.

Az eredményhirdetés 2016. április 29-én 14 órakor lesz a K274-es teremben.
 

Bővebb információ:

Pályázati kiírás

Pályázati azonosító adatlap

Pályázati dokumentáció

Gánt légifotó

Helyszínrajz

Tereprendezési terv

 

2016. 02. 19.

Hírcsoport: