MSc felvételi 2016

MSc képzéseinkre a felvételi vizsgák 2016. június 15-én 9 órától kezdődnek, és egész naposak. A pontos beosztásról a jelentkezőket a helyszínen tájékoztatjuk.

 

 

A felvételizők tudnivalói:

A vizsga helye: BME Központi épület, 1111 Budapest XI. ker. Műegyetem rakpart 3. Gyülekező az Építészmérnöki Kar Dékáni Hivatala előtt: I. emelet 23.
A vizsga időpontja:2016. június 15. 9 órától egész nap, a pontos beosztásról a jelentkezőket a helyszínen tájékoztatjuk.

A vizsga díja: 4000 Ft
A befizetés módja:Banki átutalással, legalább egy héttel a vizsga előtt a következő bankszámlaszámra:
Magyar Államkincstár 10032000-01425279
A közlemény rovatban a következőket kérjük feltűntetni: 21752-114-20 MSc felvételi vizsga díja – és a jelentkező neve!
Igény esetén a befizetéshez postai csekket tudunk küldeni.

Kérjük, hogy a vizsgára hozzák magukkal a tájékoztatónak megfelelően az eddigi munkásságukat bemutató portfóliójukat, amelynek mindenképpen tartalmaznia kell egy (szakonként) legalább 1 db A/4-es oldal terjedelmű motivációs levelet, amelyben a személyes viszonyukat fejtik ki a megjelölt mesterszakkal kapcsolatban.
A vizsgára mindenképp hozzanak magukkal egy, a személyük igazolására szolgáló dokumentumot, továbbá a megelőző képzésük súlyozott tanulmányi átlagának igazolására szolgáló dokumentumot (leckekönyvet), valamint a rajzi és kreatív készség felméréséhez (akció-modell és rajz készítése) szükséges technikai eszközöket: ollót, ragasztót, olyan lapot, amelyen tudnak vágni, törhető pengéjű vágóeszközt (tapétavágó kést).

Ezen felül hozzák magukkal a banki átutalással történő befizetésről szóló igazolást (banki vagy az internetről nyomtatott igazolást, vagy a postai befizetés feladóvevényét). A befizetési igazoláson szerepelnie kell a befizető nevének, számlaszámának, a fogadó fél nevének, bankszámlaszámának, az átutalt összegnek, valamint a közlemény rovatnak. Ezt a vizsgán le kell adni.

A felvételi vizsgát csak a megadott időpontban tartjuk, pótlásra nincs lehetőség.

Ha bármilyen kérdésük van, vegyék fel velünk a kapcsolatot az alábbi email címek egyikén:
- dekanihivatal@epitesz.bme.hu (Dékáni Hivatal),
- admin@ekt.bme.hu (Dr. Mályusz Levente, Ingatlanfejlesztő építészmérnöki szak),
- sajtos@szt.bme.hu (Dr. Sajtos István, Szerkezettervező építészmérnöki szak).

2016. 06. 06.

Hírcsoport: