Kerékpáros térbútorok tervezése - ötletpályázat

A Vas Megyei Kerékpáros Szövetség hallgatói ötletpályázatot hirdet kerékpáros térbútorok tervezésére.

A pályázat benyújtásának határideje: 2015. február 23. 16 óra ( a pályamunkákat csak elektronikus formában, CD-n kell benyújtani!)

Az ötletpályázat célja, egy olyan:
- moduláris rendszerű (egy modul egy funkció)
- energiatakarékos – „zöld” (nap-, szélenergia)
- helytakarékos
- figyelemfelhívó (de nem hivalkodó), egyedi dizájn
- kül- és fedett térben egyaránt összeállítható
- kis költségvetéssel kivitelezhető, gyártható
- egyszerűen fenntartható és
- vandálbiztos (kültéri)
- időjárásálló (eső és legalább -20 és +40 fok között)
térbútor rendszer ötletének műszaki fejlesztése, amelyet elsősorban kerékpáros turisták (csomagos turisták) használhatnak - fontos, hogy a funkciók célja nem a táborozás, hanem a kerékpáros turisták kiszolgálása, maximum 1-1,5 órás időtartamra -, települési területeken felállítható (parkokban, tereken, önkormányzati épületek előtt, strandokon, állomásokon, pályaudvarokon, szállodák, éttermek, turisztikailag érdekes és értékes (látogató)helyeken vagy azok előtt).

Az ötletpályázatban részt vehet minden olyan felsőoktatási hallgató, aki az ötletpályázat tárgyához tartozó térbútor dizájn, városépítészeti, tájépítészeti, formatervezési, építészi tervezését tanulta vagy tanulja, MSC vagy BSC vagy doktori képzésben részt vesz. Emellett a pályázatban részt vehetnek a felsorolt szakok társtudományi szakos hallgatói is és olyan friss – az előzőekben felsorolt - diplomával rendelkezők is, akik diplomájukat 2010 után kapták meg vagy legkorábban ekkor megszerzett abszolutóriummal rendelkezik (ezt a benyújtáskor egy egyszerű másolattal igazolni kell!)
A pályaművet egyénileg és maximum 3 fős csapatokban lehet benyújtani.

A pályázat részleteiről bővebben itt tájékozódhat!

forrás: Pályázati kiírás

 

2015. 02. 17.

Hírcsoport: