Kari TDK-konferencia jelentkezés 2015

A 2015. évi Kari Tudományos és Művészeti Diákköri Konferencia jelentkezési határideje 2015. szeptember 19. szombat éjfélkor zárul. Idén is 11 különböző szekcióhirdetésre lehet bejelentkezni folyó tudományos kutatások tanulmányszerű, tervezéselméleti és képzőművészeti alkotásokkal.

A tudnivalókról az egységes egyetemi TDK-honlap ad tájékoztatást, ahol megtalálhatóak a TDK-folyamat feltételrendszerét, a jelentkezés és konferencia-részvétel módját rögzítő dokumentumok, valamint át lehet tekinteni a korábbi évek eredményes pályamunkáit és az aktuális kutatási irányokat.

A honlapfelületen történő előzetes egyéni regisztráció után a TDK programsorozatba történő bejelentkezéskor

2015. szeptember 19. szombat éjfélig

meg kell adni és fel kell tölteni a következőket:
 

- pályamunka címe és absztraktja /angolul is/

- konzulens neve

- szekció-megjelölés.

Minden szükséges információ megtalálható a TDK honlapon.

A regisztrációhoz és a jelentkezéshez, az alaki és formai követelményekhez iránymutató segédleti anyag található a "Letöltések" alatt, részletesen az idei év programindító anyagánál.
 

A BME Építészmérnöki Kar 2015-16. évi programsorozatához az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő kiírásában a „Hazai Tudományos Diákköri műhelyek támogatása" című NTP-HHTDK-15 pályázat nyújt támogatást.
 
 
2015. 09. 17.

Cimkék:

Hírcsoport: