A helyes lépés

"Make the Right Move" címmel a Svéd Nagykövetség a Svéd Kereskedelmi Kirendeltséggel, az Emberi Erőforrások Minisztériumával, a Budapesti Műszaki Egyetemmel és vezető svéd vállalatokkal közösen 2015. május 13-án, szerdán az I épület földszinti előadójában konferenciát szervez hallgatók számára, amelynek témája többek között a „Life Puzzle” növekvő szerepe a műszaki szakmában és az oktatásban.

A szervezők olyan hallgatók részvételére számítanak, akik még egyetemre járnak, de már gondolkodnak rajta, hogy diploma után hol helyezkednek el, fontos számukra a munka és magánélet egyensúlya, kíváncsiak arra, hogy milyen lehet egy svéd cégnél dolgozni, valamint szeretnének találkozni a Magyarországon lévő legnagyobb svéd cégekkel és bepillantást nyerni működésükbe.

Program:
09.00 – 11.00 Előadások és panelbeszélgetések többek között Magyarország család- és ifjúságügyért felelős államtitkára és svédországi szakértők közreműködésével
11.30 – 12.30 Hallgatói sarok - Kapcsolatépítés, ismerkedés, játék (nyeremények: trainee program, bluetooth-os hangszóró stb.)

További információ egyetemünk honlapján és a konferencia facebook eseményében olvasható.

2015. 05. 04.

Hírcsoport: