Alkotóhét: eredményhirdetés

Az alkotóheti szavazás eredményeinek közlése és a díjak átadása az Ünnepi Kari Tanácson, 2016. június 1-én 14:00-kor lesz a K210-ben.

A 2016. március 29. és április 1. között megtartott alkotóhetet pont 600 hallgató vette fel a NEPTUN rendszerben, illetve részt vett még a teljes első évfolyam - nekik nem kellett regisztrálniuk a rendszerben.

Az első évfolyamnak a Rajzi tanszék rendezett roppant színvonalas eredményekkel és kiállítással záródó alkotóhetet. Másodévtől felfelé 31 csoportba tudott jelentkezni 600 hallgató, 10 tanszék rendezett, illetve fogadott be alkotóheti csoportokat.
9 csoportban külsős vagy belsős szakmai vagy öntevékeny kör segített.
Az alkotóhét idén több okból is rendhagyó volt:
- Szabad csoportválasztás volt, másodévtől felfelé vegyes vertikális csoportokba lehetett jelentkezni.
- Sok külső kezdeményezést befogadtunk, a hallgatói öntevékeny körök saját programmal jelentek meg.
- A jelentkezés és a teljesítés adminisztrálása most először a NEPTUN rendszeren át történt.
- Nem volt nyitó és záró esemény, a munkák a digitális térben voltak egyben láthatóak, a kiállítás is csak a digitális tartalomra tett hivatkozásokra korlátozódott.

A csoportok eredményei a csoporton belül szervezett kiállításokon és közzétételeken túl az interneten lelhetőek fel, egységesen a behance.net portálon. Itt adottak voltak a feltételek a munkák megismertetésére a külvilággal, illetve egyenlő feltételek mellett egy közönségszavazás indult. A csoportok munkáit a K épület második emeletének folyosóin lehetett QR kódok segítségével böngészni, elősegítve a hallgatók számára egymás munkáinak megismerését és a szavazást.

Az eredményeket kiherdetésük után honlapunkon és Facebook oldalunkon is közzé tesszük.

2016. 05. 27.

Cimkék:

Hírcsoport: