2020 Surrey pályázati kiírás

Az University of Surrey-n 1963-ban alapították a Spatial Structures Research Centre-t, mely azóta is aktív szerepet vállal a térbeli szerkezetek fejlesztésében és népszerűsítésében. 2020-ban az egyetem ad otthont az IASS (International Association of Shell and Spatial Structures) rangos éves nemzetközi konferenciájának, valamint ehhez kapcsolódóan kerül megrendezésre a kutatóintézet szervezésében a 7. International Conference on Spatial Structures is.

Ez alkalomból nemzetközi, nyílt tervpályázatot hirdettek, melynek célja olyan kültéri installáció tervezése, mely méltó emléket állít ennek a különleges alkalomnak.

A BME Építészmérnöki Kar (Szilárdságtani és Tartószerkezeti Tanszék, valamint a Középülettervezési Tanszék) szervezésében megvalósuló kari forduló célja, hogy a legígéretesebb tervet kiválassza, illetve a nyertes pályamű részvételét a nemzetközi pályázaton támogassa.

A pályázat témája: maximum 6*6*6 m befoglaló méretű térbeli installáció, mely a fenti részletes kiírás szerint koncepciójában megidézi a térbeli szerkezeteket.

A pályázat beadási határideje 2020.02.20. 12 óra

A részvétel feltételei:

– A pályázaton a részvétel ingyenes.
– A pályázatot angol nyelven kell benyújtani.
– A benyújtott anyagnak meg kell felelni a hivatalos pályázati kiírásban foglalt szempontoknak (ld. fenti link).
– A pályázat titkos, a pályaműveket ezért jeligével kérjük ellátni, a pályázók nevét, elérhetőségét tartalmazó lezárt borítékot a pályázathoz mellékelni kell.
– A pályázók vállalják, hogy sikeres pályázat esetén a bíráló bizottság esetleges javaslatai alapján indokolt esetben kis mértékben módosítják a leadott anyagot, legkésőbb 2020. február 26-áig, valamint a beadott pályaművön a BME, a Kar és a szervező tanszékek nevét és logóját feltüntetik.

Részletes kiírás

Aktuális

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
PPCA Error: Due to Facebook API changes it is no longer possible to display a feed from a Facebook Page you are not an admin of. The Facebook feed below is not using a valid Access Token for this Facebook page and so has stopped updating.
Pályázati felhívás a Pécsi Eszter tanári díj elnyerésére!⏳A pályázatok benyújtásának határideje: 2024. május 31.A díj alapításával és a díj elnevezésével az alapítvány elismerésben szeretné részesíteni azokat a kiemelkedő középiskolai pedagógusokat, akiknek meghatározó szerepük van tanítványaik pályaválasztásában és egyetemi tanulmányokra történő felkészítésében, valamint ösztönözni és bátorítani kívánja a középiskolás lányokat a műszaki és természettudományi pályák választására, példaképül állítva számukra Pécsi Eszter életútját.A teljes pályázati kiírás az alábbi linken érhető el. 👇proprogressio.hu/wp-content/uploads/2024/04/pecsi_eszter_palyazati_felhivas_final_vegleges.pdf ... See MoreSee Less
View on Facebook
🌍 Április 22-én, a Föld Napja alkalmából elindult kari cikksorozatunk a fenntarthatóságról „Zöld Perspektíva” néven! 🌍A nyitó beszélgetést Kiss Idával, a DVM Group volt tervezési üzletág igazgatójával és a New European Bauhaus szakértőjével olvashatjátok a honlapon. 👉epitesz.bme.hu/portfolio/zold-perspektiva-kiss-ida-interju/ ... See MoreSee Less
View on Facebook

Támogatás

Támogassa a műegyetemi építészképzést a kari alapítványon keresztül.