2019. évi rajzi alkalmassági vizsga - BEOSZTOTT IDŐPONTOK

Kedves Felvételizők!

A 2019. évi általános felvételi eljárásban Építészmérnöki alap- és osztatlan képzésre felvételhez rajzi alkalmassági vizsgán kell részt venni. A vizsgára külön nem kell jelentkezni, amennyiben a www.felvi.hu felületen jelentkezett képzéseinkre.

A vizsga tudnivalói alább olvashatók:
A vizsga időpontja: 2019. május 21-23. közötti napok egyikén, 9:00-13:00 vagy 14:00-18:00 időszakokban. (A feladatok megoldására négy óra áll rendelkezésre.)

Tájékoztatjuk, hogy a rajzi alkalmassági vizsgát csak a megadott időpontban tartjuk, pótlásra nincs lehetőség. Előző években, illetve más intézményben teljesített alkalmassági vizsga eredményét nem fogadjuk el. Aki a vizsgán „nem felelt meg” értékelést kap, nem vehető fel az adott jelentkezési helyre.
A felvételi pontos időpontjáról (a beosztásról) május elején e-mailben és levélben is értesítjük Önöket. Amennyiben az értesítőben szereplő időpont nem alkalmas (pl. érettségi vizsga miatt), legyenek szívesek, jelezzék a vizsga előtt legkésőbb kettő munkanappal az alábbi elérhetőségeinken!

A vizsga helye: BME K(özponti épület), 1111 Budapest XI. ker. Műegyetem rakpart 3. északi lépcsőház, III. emelet, Rajzi és Formaismereti Tanszék rajztermei.
A vizsga díja: 4.000,- Ft

A befizetés módja: banki átutalással a BME Magyar Államkincstárnál (MÁK) vezetett bankszámlájára legalább egy héttel a vizsga előtt
Bankszámlaszám: MÁK 10032000-01425279
Közlemény rovatban: 21752-114-20 Rajzi alkalmassági vizsga díja "Jelentkező Neve"

(Ha korlátozott a közlemény hossza, akkor a 21752-114-20 rajz "Jelentkező Neve" adatokat kérjük megadni) Kérjük, a befizetés után, a számla kiállításához küldjék el a nevüket, lakcímüket és adóazonosító jelüket e-mailben a következő címre: benda@epitesz.bme.hu - amennyiben a befizetés igazolását is elküldik, úgy azt nem szükséges a vizsgára elhozni.
Igény esetén postai csekket tudunk küldeni.

Kérjük, hogy a vizsgára hozzák magukkal a következőket:
- A postán megkapott behívólevelet,
- a személyi igazolványukat vagy egyéb, személyi azonosságot igazoló okmányt (ennek hiányában a vizsga nem kezdhető meg), továbbá adóazonosító jelüket tartalmazó adóigazolványukat,
- legalább 2 db A3 méretű rajzlapot,
- ceruzát, rajztáblát, rajzszeget és radírt (felszerelést nem áll módunkban biztosítani),
- a banki átutalással történő befizetés igazolását (banki vagy az internetről nyomtatott igazolást), illetve a postai befizetés feladóvevényét. A befizetési igazoláson szerepelnie kell a befizető nevének, bankszámlaszámának, a fogadó fél nevének, bankszámlaszámának, az átutalt összegnek, valamint a közlemény rovatnak.

Az alkalmassági vizsga szervezésével kapcsolatos esetleges kérdéseikre az (1)463-35-21 telefonszámon, illetve a dekanihivatal@epitesz.bme.hu címen kaphatnak választ.

A felvételi vizsga mintafeladatai a Rajzi és Formaismereti Tanszék honlapján találhatók.

2019. 04. 09.