2019. évi MSc felvételi vizsga

Idén az Építész MSc képzés felvételi vizsgája július 2-án lesz.
A vizsga menetrendje:
– 9.00 Gyülekező az Építészmérnöki Karon
– 9.15-10.45 írásbeli feladatrész
– 11.00-13.00 kreatív feladatrész
-13.00- szóbelik.
A vizsga díja: 4.000 Ft
A befizetés módja: Banki átutalással, legalább két nappal a vizsga előtt a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Magyar Államkincstárnál vezetett következő bankszámlaszámára:
Magyar Államkincstár 10032000-01425279
A közlemény rovatban a következőket kérjük feltűntetni:
21752-114-20 MSc felvételi vizsga jelentkező neve!
Igény esetén a befizetés helyszínen is lehetséges.
Kérjük, hogy a vizsgára hozzák magukkal az eddigi munkásságukat bemutató portfóliójukat, amelynek mindenképpen tartalmaznia kell egy, legalább 1 db A/4-es oldal terjedelmű motivációs levelet, amelyben a személyes viszonyukat fejtik ki a megjelölt mesterszakkal kapcsolatban.
A vizsgára mindenképp hozzanak magukkal egy, a személyük igazolására szolgáló dokumentumot, továbbá a megelőző képzésük súlyozott tanulmányi átlagának igazolására szolgáló dokumentumot (leckekönyvet), valamint a rajzi és kreatív készség felméréséhez (akció-modell és rajz készítése) szükséges technikai eszközöket: ollót, ragasztót, olyan lapot, amelyen tudnak vágni, törhető pengéjű vágóeszközt (tapétavágó kést).
Ezen felül hozzák magukkal a banki átutalással történő befizetésről szóló igazolást (banki vagy az internetről nyomtatott igazolást). A befizetési igazoláson szerepelnie kell a befizető nevének, számlaszámának, a fogadó fél nevének, bankszámlaszámának, az átutalt összegnek, valamint a közlemény rovatnak. Ezt a vizsgán le kell adni.
A felvételi vizsgát csak a megadott időpontban tartjuk, pótlásra nincs lehetőség.
A felvételi vizsga minta-feladatsora itt érhető el.
Ha bármilyen kérdésük van, vegyék fel velünk a kapcsolatot az alábbi email címen: dekanihivatal@epitesz.bme.hu (Dékáni Hivatal).

Aktuális

🌍 Április 22-én, a Föld Napja alkalmából elindult kari cikksorozatunk a fenntarthatóságról „Zöld Perspektíva” néven! 🌍A nyitó beszélgetést Kiss Idával, a DVM Group volt tervezési üzletág igazgatójával és a New European Bauhaus szakértőjével olvashatjátok a honlapon. 👉epitesz.bme.hu/portfolio/zold-perspektiva-kiss-ida-interju/ ... See MoreSee Less
View on Facebook

Támogatás

Támogassa a műegyetemi építészképzést a kari alapítványon keresztül.